torsdag 1. februar 2018

Kurs skal bli!

Vi gjennomførte en spørreundersøkelse i 2016, og flere av dere ønsket gjensyn av tidligere kursholdere. Faktisk så mange at dette måtte vi jo ta på alvor. Flere ville også ha Tim Holtz til Steinkjer, og det hadde jo passet utrolig bra til et 10-årsjubileum... Men beklager å måtte skuffe dere, Tim er i en litt høyere prisklasse enn budsjettet vårt gir rom for.

Men de damene vi har hatt som kursholdere oppigjennom årene har jammen hatt mye kjekt å lære bort de også. Vi kan nevne minialbum, bruk av ProMarkere, lag på lag-kort, whitespace LO-kurs, fargelegging med Distress ink, kort til mannen, brettekurs, mixmedia, Art journal og atc-kurs. Når man ser tilbake på disse årene og på disse kursene er det jammen ikke rart vi elsker denne hobbyen - den inneholder jammen et stort spenn av uttrykksformer!

Den første damen vi skal ha gjensyn med er en av mine favorittkursholdere! Alle kurs hun har hatt hos oss har vært utrolig godt gjennomført og populære - så hun har bidratt til mange vellykkede treff på mange måter!

Dette er ingen ringere enn selveste Hege Foyn. Hege har vært med å arrangere SteinkjerScreppa i 10 år, og hun er knakende god på det hun gjør! - uansett hva!Hege skal ha et fargerikt kortkurs - hvor hun har puttet inn mye snadder. I kjent Hege-stil, skal du få muligheten til å bli litt fargerik på hendene - og lære hvordan du enkelt og greit kan lage kule kort!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Er det noe dere lurer på? Ikke vær redde for å spørre! Jeg skal svare så godt jeg kan!!
vennlig og kreativ hilsen Screppa
(Torill Fossum Stamnes)