torsdag 30. mars 2017

Èn dag igjen!!!


Hei alle sammen!! Nå er det jammen bare en dag til vi møtes igjen! Vi teller ned timer nå altså! Det skal bli så godt å se dere alle sammen igjen!
Bilderesultat for 1
Tenkte vi skulle løfte opp informasjonen om treffet litt, hvis det er noe dere lurer på.


Vi holder til på Aktivitetssenteret på Steinkjer Samfunnshus, Torvet (rett overfor Steinkjer kirke), Inngang på bakkenivå på baksiden, eller ta heisen helt ned i kjelleren fra hovedinngangen i Steinkjer Samfunnshus. Følg pilene til lokalet. Heisen er kun åpen i åpningstiden til Aroy (Restauranten i 1.etasjen der), stengt etter kl.20.00.Tid
fredag 31.mars kl.18.00 - 01.00 (registrering fra kl.17.30)
lørdag 01.april kl.10.00 - 02.00 (registrering fra kl.09.30)
søndag 02.april kl.10.00 - 17.00
Parkering: Steinkjer sentrum har ulike parkeringsmuligheter, men en fin plass er rett overfor Samfunnshuset. Da er det bare å gå ned til høyre langs bygget, så kommer du til inngangen til Aktivitetssenteret.
Priser:
Bare inngang for shopping(- altså ingen sitteplass) kr. 50,-
Handling: Papiria kommer med butikken sin, og Berit har betalingsterminal. Det vil være enkelte som har med seg for bruktsalg. Dette får dere selv administrere på plassen dere har fått tildelt. (mulig vi får plass til et bord for dette - men det vet vi ikke før på fredag. Vi har i alle fall ikke plass til at ALLE skal ha et bord hver for salg)  
Mat: Lørdag kl.13.30 blir det lunsj med baguetter for de som har bestilt det. Middag bestiller dere hver for dere – lokalet ligger midt imellom mange restauranter. Det er også mulig å ta med seg mat. Vi ligger som sagt midt i sentrum, så det er lett å få tak i mat m.m. i løpet av helgen. Ellers lurt å handle for søndagen på lørdag, men det er bensinstasjoner og søndagsåpne butikker som er åpne i gangavstand.
Det vil være mulig å kjøpe seg brus i en liten selvbetjent kiosk i lokalet.  Kaffe fra en automat på kjøkkenet koster 5,- pr.kopp, men vi har pulverkaffe gratis. Vi oppfordrer alle kaffetørste til å ta med kaffe på kanne selv, om det ønskes annen type kaffe. Beklager dette. Det vil bli frukt og kaker som man kan forsyne seg med. 
Innhold: Dette er en helg der vi hovedsakelig kommer til å være kreative med verdens beste hobby! Her lager vi kort, albumsider, minialbum, esker +++!! For på treff sitter vi og lager det vi måtte føle der og da. Det vil bli lagd et inspirasjonshefte til treffet. Her finnes skisser, ferdige sider (Loer) og kort vi kan la oss inspirere av, farger og andre utfordringer. 


"Scrappe-bingo" med gjeve premier kan vi også love!


Konkurranser; Vi vil også i år ha konkurranse med egen kategori for kort og LO. Her kan man levere max 1 bidrag i hver kategori. Konkurransen har flotte premier. Det stemmes fram en vinner i hver kategori, og så trekker vi en HOVEDPREMIE blant alle som deltar i konkurransen.  Det vil også i år bli en goodie-bag-konkurranse!
Kurs: Det vil bli holdt 3 kurs i år! Hege Foyn, Veronica Kvale og Åshild Halvorsen kommer og er kursholdere i år.  Både Hege og Åshild har lagt ut på Facebook hva dere trenger å ta med, Veronica har skrevet det på bildet under.

Tidspunkt for kursene:

fredag kl.19.00 - 21.30 - Hege - "ATC"
lørdag kl.11.00 - 13.30 – Åshild - "Positiv/negativ"
lørdag kl 15.00 - 17.30 – Veronica - "Fargelegging med Distress"


Velkommen alle sammen!

Vi gleder oss KNALL! Hærlighet så gøy det skal bli!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Er det noe dere lurer på? Ikke vær redde for å spørre! Jeg skal svare så godt jeg kan!!
vennlig og kreativ hilsen Screppa
(Torill Fossum Stamnes)