fredag 1. april 2016

pakke pakke pakke pakke pakke pakke.....

Er det flere enn oss som har begynt å tenke på pakking til neste helg?
Kanskje trenger dere noen tips på veien?...
 

Pakketips til scrappetreff
-   Ta med noen bilder som du kan tenke deg å scrappe. Ta gjerne med noen som passer sammen i tema, og gjerne i forskjellige størrelser – hvis du har tilgang på det.

-   Ta med det basic-utstyret du trenger; lim, saks, papirskjærer, penner, pussekloss, pinsett osv.

-   Forsøk å tenke ut noen prosjekt: velg papir og kartong som hører sammen, og tenk gjerne ut hva slags stæsj du trenger til. Klarer du å tenke prosjekt, slipper du å ta med hele papirsamlingen din. Et prosjekt kan f.eks legges klart i en stor plastlomme, eller i et rom i en mappe/veske.

-   Tenk gjennom hva du bruker ofte, og hva du bruker sjeldnere. Er det noe du ikke har brukt på månedsvis, er det ikke sannsynlig at du kommer til å bruke det på treffet heller.

-   Ta gjerne ut ting fra embalasjen for å spare plass, og legg dem i små zip-poser eller samle det i div oppbevaringssystem.

-   Album kan være gøy å ta med, men den er gjerne både tung og plasskrevende. Så dette er jo helt opp til hvor stor plass du har…

-   Det er mulig å fullføre et prosjekt eller en LO hjemme, hvis det er noe du mangler.

-   Spør du pent, kan du sikkert få låne av andre, ev. kjøpe i de 4 butikkene på treffet.
 
- Du kommer nesten garantert til å ta med deg for mye. Ikke pakk for tidlig, og ikke for sent - ca. 2 dager før treffet. Ellers kommer du til å putte med deg masse sånn i siste liten, fordi du ikke husker om du har pakket det allerede.

-   Prøv å tenke på praktiske oppbevaringsløsninger – enten det er trillekofferter, eller vesker og permer. Forsøk å utnytte plassen best mulig. Som regel er det ikke ubegrenset plass hver enkelt har til disposisjon på treff.
- ta med deg ei sittepute om du vil, og en ekstra genser. Det kan være vanskelig å regulere varmen slik at alle 83 blir fornøyde.
- Ta også med godt humør og positiv energi!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Er det noe dere lurer på? Ikke vær redde for å spørre! Jeg skal svare så godt jeg kan!!
vennlig og kreativ hilsen Screppa
(Torill Fossum Stamnes)