mandag 6. april 2015

Litt informasjon om årets SteinkjerScrepp{a} 17.- 19.april 2015

Tid:
fredag 17.april kl.18.00 - 24.00 (registrering fra kl.17.30)
lørdag 18.april kl.10.00 - 02.00 (registrering fra kl.09.30)
søndag 19.april kl.10.00 - 17.00
 
Sted: Steinkjer Samfunnshus, Torvet (rett overfor Steinkjer kirke), 2.etasje. Det er heis i bygget.
 
Parkering: Steinkjer sentrum har ulike parkeringsmuligheter, men en fin plass er rett overfor samfunnshuset.
 
Handling: Vi 2 butikker på treffet. Hobbymagneten og Scrapomania.
Begge disse kan ta imot forhåndsbestillinger.
 
Det er mulig for folk som ikke er på treffet å komme og handle på lørdagen. Det koster 50,- i inngang for de, og betales gjerne uoppfordret til en av oss med lilla skjorter. Vi sitter rett innafor inngangen til treffet.
 
Mat: Lørdag kl.13.00 blir det lunsj med baguetter, som dere har forhåndsbestilt. Middag denne dagen bestiller dere hver for dere – lokalet ligger midt imellom mange restauranter – og menyer kan dere finne ved utgangen.  Det er også mulig å ta med seg mat. Vi ligger som sagt midt i sentrum, så det er lett å få tak i mat m.m. i løpet av helgen. Ellers lurt å handle for søndagen på lørdag, men det er bensinstasjoner og søndagsåpne butikker som er åpne i gangavstand. Lokalet har kjølerom for oppbevaring av mat.
 
Det vil være mulig å kjøpe seg brus i en liten selvbetjent kiosk i lokalet. Det vil bli frukt, kaker, og kaffe som man kan forsyne seg med. Søndag blir det muligheter å kjøpe seg deilig Thaimat i lokalet. Det koster da 80,- for en lunsjbox med thaimat.
 
Innhold: Det vil bli lagd et inspirasjonshefte til treffet. Her finnes skisser, ferdige sider (Loer) og kort vi kan la oss inspirere av, farger og andre utfordringer.
"Scrappe-bingo" med gjeve premier kan vi også love!
 
Konkurranser; Vi vil også i år ha konkurranse med egen kategori for kort og LO. Her kan man levere max 1 bidrag i hver kategori. Konkurransen har flotte premier. Det stemmes fram en vinner i hver kategori, og så trekker vi en HOVEDPREMIE blant alle som deltar i konkurransen. Utfordringen til denne konkurransen finner du lengre ned på siden her. Det vil også i år bli en goodie-bag-konkurranse!
 
Kurs: Det vil bli holdt 2 kurs i år! Det er ingen ringere enn Randi Thorsen som er kursholder.  Alt materiell er inkludert, men det kan være at dere må ha med noe utstyr selv. Dette skal dere ha fått mail om fra Randi.
Lengden på kursene er på ca. 2 ½ timer.
 
Tidspunkt for kursene:lørdag kl.11.00 - 13.30 – BRETTEKURS
lørdag kl. 15.00 - 17.30 – KORTKURS 
 

Vi gleder oss KNALLmye! Hærlighet så gøy det skal bli!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Er det noe dere lurer på? Ikke vær redde for å spørre! Jeg skal svare så godt jeg kan!!
vennlig og kreativ hilsen Screppa
(Torill Fossum Stamnes)