mandag 7. april 2014

Pinterest

Tusen tusen takk for ei fantastisk helg!
Vi sitter igjen med følelsen av at alle har kosa seg masse, og hatt en skikkelig inspirerende helg sammen med oss!
 
Small details are literally planted throughout the #mustache bash baby shower. Loving this arrangement and color scheme.
 
Det som er synd er at det betyr at det er et helt år til neste SteinkjerScreppa, MEN vi har allerede startet med tanker og ideer for dette! JUHU!
 
Inspirasjonsheftet vårt er på nett, om du trenger å se litt nøyere på bilder, eller finne ut hvem som har lagd alt det flotte.
 
For å finne det, må du gå inn på PINTEREST,  Følger du linken, kommer du rett til SteinkjerScreppa 2014 sin "oppslagstavle".
 
Det behøves kanskje en liten forklaring på hva Pinterest er?
Da har jeg klippet litt fra en nettside jeg fant; Lisbeths sin lille verden
 
 
"Pinterest er et sted der du lager virtuelle oppslagstavler. Ser du et bilde eller en ide du liker på nettet, klikker du på en knapp som heter "Pin it", og tjenesten plukker foto + lenke, og legger det til den oppslagstavlen du ønsker. 

Man oppretter tavler for ulike kategorier, f.eks for hus, bøker, mat, kunst, mote, DIY, kjøkken, foto, tech, strikking, sying, hage.... så mange du bare vil ha! 
Skal du f.eks bygge hus, pusse opp et rom eller planlegge et bryllup eller en reise, så er dette genialt. Lag en tavle for prosjektet, og fyll den med ideer du kunne tenke deg å bruke.
 

Når du har pinnet et foto til en tavle, legger bildet seg også på en felles tavle der alle som bruker tjenesten kan se det. 
Bildet er lenket, klikker man på bildet kommer man direkte til kilden, det være seg butikk, blogg, en tutorial eller et magasin."
  
      
 
 
Lykke til med "pinninga"!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Er det noe dere lurer på? Ikke vær redde for å spørre! Jeg skal svare så godt jeg kan!!
vennlig og kreativ hilsen Screppa
(Torill Fossum Stamnes)