søndag 27. januar 2013

Og sist men ikke minst...

 
Vår kjære Julie Evjen!!!
 
 
 
 
Julie er snart 40 år og hun har nettopp våknet etter en lengre scrappetørke! HURRA!!
Scrappetørken har vært brukt til flytte fra hjembyen Mosjøen, og etablere seg i Bodø med ny jobb, samboer og tilsammen 4 barn.
Det mangler altså ikke på scrappeobjekter eller prosjekter.

 

Kreativiteten har begynt å blomstre igjen, og det går nå mye i art journaling, grising med maling og en interesse for hvor langt man kan dra fenomenet White Space. Julie er kjent i scrappemiljøet for å være dronningen av WhiteSpace!
 
Julie har i flere år arrangert Scrappeningen i Mosjøen - og det var i en bil derfra at ideen med SteinkjerScrepp{a} ble skapt!
Så takk Julie;0)
 
Julie har også vært i designteamet til Papirgleder.

 

På Julie sitt kurs skal vi eksperimentere med White Space som et design element. Vi skal lage layouter både med og uten mønsterpapir, og vi kommer til å grise bittelitt med maling også ;)
 
 

"Hva er nå "white space"?
Kort forklart er "white space" absolutt INGENTING. Det er mangel på tekst, bilder og innhold. "White space" er et begrep som blir brukt til å beskrive åpent rom mellom designelementer og gir et "pusterom" for øyet. Brukt på en effektiv måte vil "white space" hjelpe scrapperen til å sette fokus på viktige elementer på layouten."
sitat fra Kreativesider
 
 
 
 
 
DETTE blir så gøy!!!
 
 
 
 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Er det noe dere lurer på? Ikke vær redde for å spørre! Jeg skal svare så godt jeg kan!!
vennlig og kreativ hilsen Screppa
(Torill Fossum Stamnes)