lørdag 26. januar 2013

neste kvinne ut er....

vår 2. kursholder: Hanne Skogvold!

Hanne rundet 50 i høst, og med en sånn anselig alder følger det store barn som ikke lenger bor hjemme. Hverken datteren på 21 eller sønnen på 19 er imidlertid ikke lenger unna enn at de kommer hjemom en og annen helg for å glede sin mor med sitt nærvær og skittentøy ;)


Opp gjennom årene har hun hatt mange kreative "diller", men da hun i 2007 snublet inn i denne verdenen av blekk og papir var hun hekta. Det har ikke gått over. Hanne lager mest kort, og selv om hun liker å prøve litt forskjellige stiler, er Hanne nok etter hvert temmelig "shabby" i hjertet :) 
Hanne har vært med i flere ulike designteam - Whimsy stamps, Sukkersøtt, Ladybug&Friends f.eks.

Noe av det Hanne liker best er å få liv i stempelmotiv. - og det er hun også utrolig god på! Hun fargelegger med Distress Ink. Punktum. På SteinkjerScrepp{a} 2013 skal hun lære deg noen teknikker og tricks! Så dette er altså et teknikk-kurs!
 Dette gleder hun seg stort til!

Her er bloggen til Hanne: Hannes kreative krumspring
Dette er hva Hanne sier om kurset sitt: 
Det åpner seg en helt ny verden når du kan fargelegge stempelmotiver. Med Distress Ink kan du få frem flotte skygger og nyanser - og male alt fra de sarteste pasteller til de mørke og mette fargene. 
På dette kurset vil du lære noen grunnleggende teknikker for å farge- og skyggelegge klær, hud og hår. Vi skal bruke Distress Ink refiller (flytende blekk) og Markers (tusjer) til dette. 
Vi skal male det vi rekker, men forhåpentligvis vil du gå ut av kurset med noe du får lyst til å bruke de påfølgende timer på treffet til å lage kort av! Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Er det noe dere lurer på? Ikke vær redde for å spørre! Jeg skal svare så godt jeg kan!!
vennlig og kreativ hilsen Screppa
(Torill Fossum Stamnes)