onsdag 30. januar 2013

INFORMASJON om årets SteinkjerScrepp{a} 2013

Informasjon om årets SteinkjerScrepp{a} 05.- 07.april 2013

Vi har 5 års-jubileum faktisk!!!! JUHU!

Tid
fredag 05.april kl.18.00 - 24.00 (registrering fra kl.17.30)
lørdag 06.april kl.10.00 - 02.00 
søndag 07.april kl.10.00 - 18.00

Sted: Steinkjer Samfunnshus, Torvet (rett overfor Steinkjer kirke), 2.etasje. Det er heis i bygget.

Parkering: Steinkjer sentrum har ulike parkeringsmuligheter, men en fin plass er rett overfor samfunnshuset. Fri parkering i helgen.

Priser:
* Hele helgen kr.550,-
* 2 dager kr. 400,-
* 1 dag kr. 300,-
* Bare inngang (skal kun benytte seg av kurs og ev. handling - altså ingen sitteplass) kr. 50,-
* Kursavgift pr.kurs kr.400,-

Påmelding: Vi har stor og god plass, men det er førstemann til mølla. Påmelding skjer KUN via  mail til screppa@gmail.com. Dette gjelder både påmelding til treff og kurs. Nytt av året er at ALLE må melde seg på selv, via mail - det betyr at du ikke kan melde på 3 stykker i samme slengen. Dette for å forenkle det administrative, feks. med betaling, registrering og informasjon. Vi trenger navn, hva påmeldingen gjelder (treff hele helga/fre-lør/lør-søn og evt. hvilke(t) kurs du vil være med på!), og tlf.nr. Når du får bekreftet plass, får du forespørsel om hvem du kunne tenke deg å sitte sammen med. Som et resultat fra spørreundersøkelsen vi hadde i etterkant av SteinkjerScrepp{a} 2012, ble det bestemt at dere ønsker hvem dere vil sitte sammen med, og vi bestemmer hvor. PÅMELDINGEN STARTER LØRDAG 16.FEBRUAR kl.12.00
Det er plass til 80 stykker på SteinkjerScrepp{a} 2013. Så har du tenkt å være med er det lurt å melde seg på fort.

Overnatting:
Hver enkelt deltaker må selv skaffe seg overnatting. Det er ikke muligheter for overnatting i lokalet. Det ligger hotell i kort avstand fra stedet vi skal være – Quality Grand Hotell. Ellers er det jo koselig å knytte kontakter og overnatte hos scrappevenner:0)
Betaling: Ikke betal noe før du har fått bekreftet plass. Betalingen skjer på forhånd til konto, men dere vil få et referansenummer og kontonummer. Når betalingen er mottatt, vil dere få en bekreftelse - påmeldingen er da bindende! Det betyr at beløpet ikke blir betalt tilbake - selv om du ikke møter på treffet. Du får tilsendt en billett på mail, denne må du skrive ut og ta med når du kommer. Billetten byttes i adgangsbånd ved innsjekkinga til arrangementet.
Handling: Vi har fått i havn avtaler med North Star Stamps, og Aurora v/Ann Cecilie. For dere som ikke er på selve treffet, så er butikkene deres åpne fra kl.11.00 -17.00 på lørdagen. For oss som er på treffet, kan vi handle når vi vil! Ellers har butikkene åpent så lenge de selv er til stede for å ta imot betaling. Minibank finnes i sentrum. Det er mulig forhandlerne har med betalingsterminal.

For deg som bare skal handle, betaler du 50,- i inngangen. Da er det for deg å handle, men ingen scrappeplass er da reservert. Hvis vi har ledige plasser kan du slenge deg med og betale for helgen/en dag der og da, - hvis du ombestemmer deg når du ser hvor koselig vi har det.

Mat: Lørdag tar vi opp bestilling på pizza fra PizzaBakeren. Det er frivillig å være med på denne spleisingen. Det er også mulig å ta med seg mat. Vi ligger midt i sentrum, så det er lett å få tak i mat m.m. i løpet av helgen. Lurt å handle for søndagen på lørdag, men det er bensinstasjoner som er åpne i gangavstand. Det vil være en liten selvbetjent kiosk i lokalet. Søndagen blir det servert gratis pølser med brød! Lokalet har kjølerom for oppbevaring av mat.

Innhold: Dette er en helg der vi hovedsakelig kommer til å være kreative med verdens beste hobby! Her lager vi kort, albumsider, minialbum, esker +++!! For på treff sitter vi og lager det vi måtte føle der og da. Det vil bli lagd et inspirasjonshefte til treffet. Her finnes skisser, ferdige sider (Loer) og kort vi kan la oss inspirere av, farger og andre utfordringer. Noe av dette vil bli lagt ut på bloggen i forkant, slik at det går an å tenke litt før man pakker.

"Scrappe-bingo" med gjeve premier kan vi også love!

Konkurranse; Vi vil også i år ha konkurranse med egen kategori for kort og LO. Her kan man levere max 1 bidrag i hver kategori. Konkurransen har premier selvfølgelig. Det stemmes fram en vinner i hver kategori, og så trekker vi en HOVEDPREMIE blant alle som deltar i konkurransen. Skissen til denne konkurransen presenteres her i bloggen før treffet. Det vil også i år bli en goodie-bag-konkurranse!

Kurs: Det vil bli holdt kurs av 4 dyktige damer!!! Og dette er jammen litt av et kurstilbud; Hanne Skogvold, Lene Neby, Hege Foyn og Julie Evjen. Som før er kursene fordelt på lørdag og søndag. Hver gruppe er på 12-15 stk. og kursene koster 400,- pr.kurs. Alt materiell er inkludert, men det kan være at dere må ha med noe utstyr selv. Dette blir det opplyst om i kursbeskrivelsene og når det nærmer seg. Lengden på kursene er 2 ½ - 3 timer.


 Påmeldingen til kursene tas samtidig med treffpåmelding og betales samlet med den, ETTER du har fått bekreftet plass. Avgiften betales på konto, som beskrevet over, og er bindende først ved bekreftet betaling. Se i innlegget nedenfor for kursbeskrivelser!

Tidspunkt for kursene:
fredag kl.19.00 - 22.00 LENE - ”Happy memories" - minialbum

lørdag kl.11.00 - 13.30 LENE - ”Happy memories" - minialbum
lørdag kl 14.30 - 17.00 HANNE - "Fargelegging med DistressInk" – teknikk/kort
lørdag kl.18.00 - 20.30 JULIE – «Art of nothing» - LO/scrapping
Søndag 10.30 - 13.00 HEGE- «Distress it» - teknikk/tag

Nå kan dere tenke litt på om dere har lyst til å være med på noen av disse kursene. Det er plass til 12 -15 stk. på hvert kurs.

DEMO:
Nytt av året er at vi arrangerer korte demonstrasjoner i ulike teknikker innimellom kursene. Disse er det Ida Melby og Torill Fossum Stamnes som utfører.

Teknikkene som vises er «Fargelegging med tusjer» (ProMarkers/TouchMarkers, og «Bakgrunner for ArtJournaling/tags». Disse vil koste 50,- og betales til Ida eller Torill ved demoen. Demoene vil vare i ca 30 minutter. Påmelding til demoene foretas på treffet. Tidspunktene vil vi komme tilbake til.


Velkommen alle sammen!
Vi gleder oss KNALLmye! Hærlighet så gøy det skal bli!!!

IKKE LENGE IGJEN NÅ!

Lørdag 16.februar kl.12.00 er det bare å kjøre på med påmelding

1 kommentar:

Er det noe dere lurer på? Ikke vær redde for å spørre! Jeg skal svare så godt jeg kan!!
vennlig og kreativ hilsen Screppa
(Torill Fossum Stamnes)