onsdag 4. april 2012

Repetisjon på info
Tid
fredag 13. april kl. 18.00-23.00
lørdag 14. april kl. 10.00-02.00 
søndag 15. april kl. 10.00-18.00


Sted: Steinkjer Samfunnshus, Torvet (rett overfor Steinkjer kirke), 2.etasje. Det er heis i bygget.

Parkering: Steinkjer sentrum har ulike parkeringsmuligheter, men en fin plass er rett overfor samfunnshuset. Fri parkering i helgen.Handling: Papirhobby kommer og standen deres åpne fra kl.11.00 -19.00 på lørdagen. Minibank finnes i sentrum. 

For deg som bare skal handle, betaler du 50,- i inngangen. Da er det for deg å handle, men ingen scrappeplass er da reservert. Hvis vi har ledige plasser kan du slenge deg med og betale for helgen/en dag der og da, - hvis du ombestemmer deg når du ser hvor koselig vi har det.

Mat: utpå lørdagskvelden tar vi opp bestilling på pizza fra PizzaBakeren. Det er frivillig å være med på denne spleisingen. Det er mulig å ta med seg mat. Vi ligger midt i sentrum, så det er lett å få tak i mat m.m. i løpet av helgen. Lurt å handle for søndagen på lørdag, men det er søndagsåpne butikker som er åpne i gangavstand. Det vil være mulig å kjøpe seg brus i lokalet. Søndagen blir det servert gratis pølser med brød!

Innhold: Dette er en helg der vi hovedsakelig kommer til å være kreative med verdens beste hobby! Her lager vi kort, albumsider, minialbum, esker....you name it!! På treff sitter vi og lager det vi måtte føle der og da. Det vil bli lagd et inspirasjonshefte til treffet. Her finnes skisser, ferdige sider (Loer) og kort vi kan la oss inspirere av, farger og andre utfordringer. Noe av dette vil bli lagt ut på bloggen i forkant, slik at det går an å tenke litt før man pakker.

"Scrappe-bingo" med gjeve premier kan vi også love!

Det er mulig å sette igjen utstyr, men dette er på eget ansvar. Lokalet har eget alarmsystem og lokalet er låst!

Konkurranse; Vi vil også i år ha konkurranse med egen kategori for kort og LO. Her kan man levere max 1 bidrag  i hver kategori. Konkurransen har premier selvfølgelig. Det stemmes fram en vinner i hver kategori, og så trekker vi en HOVEDPREMIE blant alle som deltar i konkurransen. Skissen til konkurransen er blitt presentert her i bloggen. 

Kurs: Det vil bli holdt kurs av 4 dyktige damer!!! Og dette er jammen litt av et kurstilbud; Vibeke Harila, Gudrun Loennecken, Hege Foyn og Screppa. Som før er kursene fordelt på lørdag og søndag. Hver gruppe er på 10-15 stk. og kursene koster 400,- pr. kurs. Alt materiell er inkludert, men det kan være at dere må ha med noe utstyr selv. Dette blir det opplyst om i kursbeskrivelsene og når det nærmer seg.

Tidspunkt for kursene:
fredag kl.19.00 - 21.30 VIBEKE - "DETALJert - Layout/scrapping

lørdag kl.11.00 - 13.30 TORILL - "Gi meg en BAKgrunn" - ArtJournal
lørdag kl 14.30 - 17.00 VIBEKE - ”DETALJert" - Layout/scrapping
lørdag kl.18.00 - 20.30 GUDRUN - "Minialbum"

søndag kl.10.30-13.00 HEGE - ”Bits & Pieces”


Velkommen alle sammen!

Vi gleder oss KNALLmye! Hærlighet så gøy det skal bli!!!
IKKE LENGE IGJEN NÅ!

9 dager!

1 kommentar:

  1. Gleder meg som en unge her jeg sitter!!
    Det skal bli såååå knall med en ekstra dag også, komme oss skikkelig i orden fredag, slik at på lørdag kan man bare sette seg rett ned og scrappe!! YAY!!

    SvarSlett

Er det noe dere lurer på? Ikke vær redde for å spørre! Jeg skal svare så godt jeg kan!!
vennlig og kreativ hilsen Screppa
(Torill Fossum Stamnes)