fredag 27. januar 2012

INFORMASJON - SteinkjerScrepp{a} 2012

Da er det klart for informasjon om årets 


Tid
fredag 13. april kl. 18.00-23.00
lørdag 14. april kl. 10.00-02.00 
søndag 15. april kl. 10.00-18.00
Sted: Steinkjer Samfunnshus, Torvet (rett overfor Steinkjer kirke), 2.etasje. Det er heis i bygget.

Parkering: Steinkjer sentrum har ulike parkeringsmuligheter, men en fin plass er rett overfor samfunnshuset. Fri parkering i helgen.
Priser:
* 1 dag kr. 300,-
* 2 dager kr. 400,-
* Hele helgen kr. 550,-
* Bare inngang (skal kun benytte seg av kurs og ev. handling - altså ingen sitteplass) kr. 50,-
* Kursavgift kr. 400,-

Påmelding: Vi har stor og god plass, men det er førstemann til mølla. Påmelding skjer pr. mail til screppa@gmail.com, pr. sms til Torill på 45452068, eller ring Torill direkte (fra kl. 09.00 lørdag morgen:0) ).
Dette gjelder både påmelding til treff og kurs.
Vi trenger navn, hva påmeldingen gjelder (hvor mange dager, ev kurs), mailadresse, og tlf.nr.
PÅMELDINGEN STARTER FREDAG 3. FEBRUAR kl. 24.00 (natt til lørdag)!  


Det er plass til 70 stykker på SteinkjerScrepp{a} 2012. Så har du tenkt å være med er det lurt å melde seg på fort.


Betaling: Ikke betal noe før du har fått bekreftet plass. Betalingen skjer på forhånd til konto, men dere vil få et referansenummer og kontonummer. Når betalingen er mottatt, vil dere få en bekreftelse på mottatt betaling - påmeldingen er da bindende! Det betyr at beløpet ikke blir betalt tilbake - selv om du ikke møter på treffet.
Det vil bli innsjekking ved inngangen til arrangementet.

Handling: Vi er i forhandling med flere butikker, og de har svarfrist innen 1. mars. Om det blir butikker, så er standene deres åpne fra kl. 11.00 -19.00 på lørdagen, og kanskje søndag fra kl. 10.00 - 15.00. Vi vet ennå ikke om det blir muligheter for handling 2 dager. Minibank finnes i sentrum. Det er mulig forhandlerene har med betalingsterminal, men dette har vi ikke oversikt over ennå.

For deg som bare skal handle, betaler du 50,- i inngangen. Da er det for deg å handle, men ingen scrappeplass er da reservert. Hvis vi har ledige plasser kan du slenge deg med og betale for helgen/en dag der og da, - hvis du ombestemmer deg når du ser hvor koselig vi har det.

Mat: utpå lørdagskvelden tar vi opp bestilling på pizza fra PizzaBakeren. Det er frivillig å være med på denne spleisingen. Det er mulig å ta med seg mat. Vi ligger midt i sentrum, så det er lett å få tak i mat m.m. i løpet av helgen. Lurt å handle for søndagen på lørdag, men det er bensinstasjoner som er åpne i gangavstand. Det vil være en liten selvbetjent kiosk i lokalet. Søndagen blir det servert gratis pølser med brød!

Innhold: Dette er en helg der vi hovedsakelig kommer til å være kreative med verdens beste hobby! Her lager vi kort, albumsider, minialbum, esker....you name it!! På treff sitter vi og lager det vi måtte føle der og da. Det vil bli lagd et inspirasjonshefte til treffet. Her finnes skisser, ferdige sider (Loer) og kort vi kan la oss inspirere av, farger og andre utfordringer. Noe av dette vil bli lagt ut på bloggen i forkant, slik at det går an å tenke litt før man pakker.

"Scrappe-bingo" med gjeve premier kan vi også love!

Konkurranse; Vi vil også i år ha konkurranse med egen kategori for kort og LO. Her kan man levere max 1 bidrag  i hver kategori. Konkurransen har premier selvfølgelig. Det stemmes fram en vinner i hver kategori, og så trekker vi en HOVEDPREMIE blant alle som deltar i konkurransen. Skissen til den ene konkurransen blir presentert her i bloggen før treffet. Den andre konkurransen får dere på treffet;0)

Kurs: Det vil bli holdt kurs av 4 dyktige damer!!! Og dette er jammen litt av et kurstilbud; Vibeke Harila, Gudrun Loennecken, Hege Foyn og Screppa. Som før er kursene fordelt på lørdag og søndag. Hver gruppe er på 10-15 stk. og kursene koster 400,- pr. kurs. Alt materiell er inkludert, men det kan være at dere må ha med noe utstyr selv. Dette blir det opplyst om i kursbeskrivelsene og når det nærmer seg.
Påmeldingen til kursene tas samtidig med treffpåmelding og betales samlet med den, ETTER du har fått bekreftet plass. Avgiften betales på konto, som beskrevet over, og er bindende først ved bekreftet betaling. Se i innlegget nedenfor for kursbeskrivelser!
Tidspunkt for kursene:
fredag kl.19.00 - 21.30 VIBEKE - "DETALJert - Layout/scrapping

lørdag kl.11.00 - 13.30 TORILL - "Gi meg en BAKgrunn" - ArtJournal
lørdag kl 14.30 - 17.00 VIBEKE - ”DETALJert" - Layout/scrapping
lørdag kl.18.00 - 20.30 GUDRUN - "Minialbum"

søndag kl.10.30-13.00 HEGE - ”Bits & Pieces”

Kursene koster 400,- og da er alt materiell inkludert (men noe utstyr må dere ha med selv. Dette presiseres for hvert enkelt kurs.)

Nå kan dere tenke litt på om dere har lyst til å være med på noen av disse kursene. Det er plass til 12 - 15 stk. på hvert kurs.

Velkommen alle sammen!

Vi gleder oss KNALLmye! Hærlighet så gøy det skal bli!!!
IKKE LENGE IGJEN NÅ!

Fredag 3. februar kl. 24.00 (natt til lørdag) er det bare å kjøre på med påmelding. (kl. 00:01 er også greit, men dere får ikke svar før Torill har startet dagen:0) )

4 kommentarer:

 1. Jippi, jippi, jippi!! Hotell er bestilt til hele helga, så nå gjelder det å melde seg på i tide ;-)
  Gleder meg masse!

  SvarSlett
 2. Gleder meg masse :))
  Nå er det bare å få meldt seg på, for hotell er booket for hele helga :))
  Ei herlig helg å se fram til :)

  SvarSlett
 3. Gleeeeder meg!
  Nå må bare hotelrom bestiller så blir dette KNALL!!!

  SvarSlett
 4. Er fullstendig klar for dette!
  Mitt scrappende hjerte gleder seg! <3

  SvarSlett

Er det noe dere lurer på? Ikke vær redde for å spørre! Jeg skal svare så godt jeg kan!!
vennlig og kreativ hilsen Screppa
(Torill Fossum Stamnes)