tirsdag 5. april 2011

Hva skal med?

Lurer du på hva du skal ta med deg på kursene?

Kursholderene har fått mailadressene deres, og skal sende ut mailer til dere.


Har du ikke fått, vil jeg gjerne at du tar kontakt!


Noe står på plakatene til noen kurs, så ta en titt på bl.a Åshilds kurs her !
Ellers? Hva skal du ta med???? Det er jo den største utfordringa til slike treff!


Bladet "Vi scrapper" hadde i et tidlig nummer noen tips om pakking til treff. Jeg har fått tillatelse til å bruke dette. Kanskje får dere litt hjelp her?


"Pakketips til scrappetreff " - Ta med noen bilder som du kan tenke deg å scrappe. Ta gjerne med noen som passer sammen i tema, og gjerne i forskjellige størrelser – hvis du har tilgang på det.


- Ta med det nødvendige utstyret du trenger; lim, saks, papirskjærer, penner osv.


- Forsøk å tenke ut noen prosjekt: velg papir og kartong som hører sammen, og tenk gjerne ut hva slags stæsj du trenger til. Klarer du å tenke prosjekt, slipper du å ta med hele papirsamlingen din. Et prosjekt kan f.eks legges klart i en stor plastlomme, eller i et rom i en mappe/veske.


- Tenk gjennom hva du bruker ofte, og hva du bruker sjeldnere. Er det noe du ikke har brukt på månedsvis, er det ikke sannsynlig at du kommer til å bruke det på treffet heller.


- Ta gjerne ut ting fra embalasjen for å spare plass, og legg dem i små zip-poser eller samle det i div oppbevaringssystem.


- Album kan være gøy å ta med, men den er gjerne både tung og plasskrevende. Så dette er jo helt opp til hvor stor plass du har…


- Det er mulig å fullføre et prosjekt eller en LO hjemme, hvis det er noe du mangler. - Husk at du kan låne av andre, ev. kjøpe om det er butikker til stede.


- Det krever litt tidsbruk hjemme hvis du skal forberede pakkingen. Den største fordelen er at du da er med effektiv på treffet, og slipper å bruke så masse tid på å plukke ut det du skal bruke. Den andre store fordelen er at du slipper å bære deg skakk hvis du klarer å pakke litt økonomisk.


- Ulempen med å pakke prosjekter er at det kanskje ikke passer til konkurranser eller utfordringer som du får på treffet.


- Prøv å tenke på praktiske oppbevaringsløsninger – enten det er trillekofferter, eller vesker og permer. Forsøk å utnytte plassen best mulig. Som regel er det ikke ubegrenset plass hver enkelt har til disposisjon på treff.


Lykke til med tenkingen og pakkingen!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Er det noe dere lurer på? Ikke vær redde for å spørre! Jeg skal svare så godt jeg kan!!
vennlig og kreativ hilsen Screppa
(Torill Fossum Stamnes)