torsdag 31. mars 2011

9 netter med gode scrappedrømmer...

Og så..... er vi der igjen! Og det er ingen drøm!! For å fylle drømmene litt, så tenkte jeg det var på sin plass med litt oppfrisking - av informasjon.

Tid: Lørdag 9.april kl.10.00-02.00, og søndag 10.april kl.10.00-18.00


Sted: Steinkjer Samfunnshus, Torvet (rett overfor Steinkjer kirke), 2.etasje. Det er heis i bygget.

Parkering: Steinkjer sentrum har ulike parkeringsmuligheter, men en fin plass er rett oppom samfunnshuset. Fri parkering i helgen.


Priser: • En dag kr.200,- • Hele helgen kr.350,- • Bare inngang pr.dag (skal kun benytte seg av kurs og ev. handling - ingen sitteplass) kr. 50,- • Kursavgift kr.350,-


Betaling: påmeldingen er bindende ved mottatt betaling! Det betyr at beløpet blir ikke betalt tilbake - selv om du ikke møter på treffet. Det vil bli innsjekking ved inngangen til arrangementet.


Handling: Scrappehjørnet, Papirhobby, Smykkeboden og FotoKnudsen kommer. Standene deres er åpne fra kl.11-19 på lørdagen. Så da blir det mulighet for å handle litt scrappesaker også. Minibank finnes i sentrum. Noen av forhandlerene har med betalingsterminal.

For deg som bare skal handle, betaler du 50,- i inngangen. Da er det for deg å handle, men ingen scrappeplass er reservert. Vi har ledige plasser på søndag, så du kan slenge deg med og betale for en dag der og da, - hvis du ombestemmer deg når du ser hvor koselig vi har det.


Mat: utpå lørdagskvelden tar vi opp bestilling på pizza fra PizzaBakeren. Det er frivillig å være med på denne spleisingen. Det er mulig å ta med seg mat. Vi ligger midt i sentrum, så det er lett å få tak i mat m.m. i løpet av helgen. Lurt å handle for søndagen på lørdag, men det er bensinstasjoner som er åpne i gangavstand. Det vil være en liten selvbetjent kiosk i lokalet.


Innhold: Dette er en helg der vi hovedsakelig kommer til å være kreative med verdens beste hobby! Her lager vi kort, albumsider, minialbum, esker....you name it!! For på treff sitter vi og lager det vi måtte føle der og da. Det vil bli lagd et inspirasjonshefte til treffet. Her finnes skisser, ferdige sider (Loer) og kort vi kan la oss inspirere av, farger og andre utfordringer. "Scrappe-bingo" med gjeve premier kan vi også love!


Konkurranse;Nytt av året er en skissekonkurranse med egen kategori for kort og LO. Her kan man levere max 2 bidrag - ett kort og en LO. Konkurransen har premier selvfølgelig. Det stemmes fram en vinner i hver kategori, og så trekker vi en HOVEDPREMIE blant alle som deltar i konkurransen. Skissene er presentert litt lengre ned her i bloggen.


Kurs: Tidspunkt for kursene:

lørdag kl.11.00-13.30 TORILL - ”Den ultimate mannekortstilen - Steampunk” (fullt)

lørdag kl 14.30-17.00 HegeAL- ”Et hav av muligheter" (2 ledige)

lørdag kl. 17.30-20.00 ANN CICILIE - "Minialbum" (fullt)


søndag kl.10.30-13.30 ÅSHILD - ”Leken Art Journal” (3 ledige) s

øndag kl.11.00-13.30 TORILL - "Den ultimate mannekortstilen - Steampunk" (fullt)


Kursene koster 350,- og da er alt materiell inkludert (men noe utstyr må dere ha med selv. Dette presiseres for hvert enkelt kurs, eller dere har fått mottatt mail fra kursholderene.)

Velkommen alle sammen!

Vi gleder oss KNALLmye!

Hærlighet så gøy det skal bli!!!


IKKE LENGE IGJEN NÅ!

2 kommentarer:

  1. Hadde vært utrolig fint om vi kunne få en oppdatering på mail om hva som trengs for hvert kurs. Slik at vi kan være klare, i alle fall vi som skal på det første kurset lørdag :D

    *gleder meg så mye at jeg hopper i taker*

    SvarSlett
  2. Om AKKURAT 1 uke sitter jeg på Steinkjerscreppa og koser meg på akkurat dette tidspunktet Torill. Shohoi som jeg gleder meg. E det mulig.....Klem fra Nina

    SvarSlett

Er det noe dere lurer på? Ikke vær redde for å spørre! Jeg skal svare så godt jeg kan!!
vennlig og kreativ hilsen Screppa
(Torill Fossum Stamnes)