søndag 30. januar 2011

Informasjon om SteinkjerScrepp{a} 2011


Tid: Lørdag 9.april kl.10.00-02.00, og søndag 10.april kl.10.00-18.00

Sted: Steinkjer Samfunnshus, Torvet (rett overfor Steinkjer kirke), 2.etasje. Det er heis i bygget.

Parkering: Steinkjer sentrum har ulike parkeringsmuligheter, men en fin plass er rett overfor samfunnshuset. Fri parkering i helgen.

Priser:
• En dag kr.200,-
• Hele helgen kr.350,-
• Bare inngang (skal kun benytte seg av kurs og ev. handling - altså ingen sitteplass) kr. 50,-
• Kursavgift kr.350,-

Påmelding: Vi har stor og god plass, men det er førstemann til mølla. Påmelding skjer pr. sms til Torill på 45452068, ring Torill direkte eller pr. mail til screppa@gmail.com. Dette gjelder både påmelding til treff og kurs. Vi trenger navn, hva påmeldingen gjelder, mailadresse, og tlf.nr. PÅMELDINGEN STARTER MANDAG 7.FEBRUAR!

Betaling: Ikke betal noe før du har fått bekreftet plass. Betalingen skjer på forhånd til konto, men dere vil få et referansenummer og kontonummer. Når betalingen er mottatt, vil dere få en bekreftelse på mottatt betaling - påmeldingen er da bindende! Det betyr at beløpet blir ikke betalt tilbake - selv om du ikke møter på treffet.
Det vil bli innsjekking ved inngangen til arrangementet.
Handling: Vi er i forhandling med flere butikker, og de har svarfrist innen 1.mars. Om det blir butikker, så er standene deres åpne fra kl.11-19 på lørdagen. Så da blir det ev. mulighet for å handle litt scrappesaker også. Minibank finnes i sentrum. Det er mulig forhandlerene har med betalingsterminal, men dette har vi ikke oversikt over ennå.

For deg som bare skal handle, betaler du 50,- i inngangen. Da er det for deg å handle, men ingen scrappeplass er da reservert. Hvis vi har ledige plasser kan du slenge deg med og betale for helgen/en dag der og da, - hvis du ombestemmer deg når du ser hvor koselig vi har det.
Mat: utpå lørdagskvelden tar vi opp bestilling på pizza fra PizzaBakeren. Det er frivillig å være med på denne spleisingen. Det er mulig å ta med seg mat. Vi ligger midt i sentrum, så det er lett å få tak i mat m.m. i løpet av helgen. Lurt å handle for søndagen på lørdag, men det er bensinstasjoner som er åpne i gangavstand. Det vil være en liten selvbetjent kiosk i lokalet. Vi jobber med ev. mattilbud.

Innhold: Dette er en helg der vi hovedsakelig kommer til å være kreative med verdens beste hobby! Her lager vi kort, albumsider, minialbum, esker....you name it!! For på treff sitter vi og lager det vi måtte føle der og da. Det vil bli lagd et inspirasjonshefte til treffet. Her finnes skisser, ferdige sider (Loer) og kort vi kan la oss inspirere av, farger og andre utfordringer. Noe av dette vil bli lagt ut på bloggen i forkant, slik at det går an å tenke litt før man pakker.

"Scrappe-bingo" med gjeve premier kan vi også love!

Konkurranse;Nytt av året er bl.a en skissekonkurranse med egen kategori for kort og LO. Her kan man levere max 2 bidrag - ett kort og en LO. Konkurransen har premier selvfølgelig. Det stemmes fram en vinner i hver kategori, og så trekker vi en HOVEDPREMIE blant alle som deltar i konkurransen. Skissen vil bli presentert her i bloggen før treffet.

Kurs: Det vil bli holdt kurs av 4 dyktige damer!!! Og dette er jammen litt av et kurstilbud; Ann Cicilie Flått, HegeAL, Åshild Halvorsen Ruud og Screppa. Som før er kursene fordelt på lørdag og søndag. Hver gruppe er på 10-15 stk. og kursene koster 350,- pr.kurs. Alt materiell er inkludert, men det kan være at dere må ha med noe utstyr selv. Dette blir det opplyst om i kursbeskrivelsene og når det nærmer seg.
Påmeldingen til kursene tas samtidig med treffpåmelding og betales samlet med den, ETTER du har fått bekreftet plass. Avgiften betales på konto, som beskrevet over, og er bindende først ved bekreftet betaling. Se i innlegget nedenfor for kursbeskrivelser!

Det er plass til 60 stykker på SteinkjerScrepp{a}. Så har du tenkt å være med er det lurt å melde seg på fort.

Tidspunkt for kursene:
lørdag kl.11.00-13.30 TORILL - ”Den ultimate mannekortstilen - Steampunk”
lørdag kl 14.30-17.00 HegeAL- ”Et hav av muligheter"
lørdag kl. 17.30-20.00 ANN CICILIE - "Minialbum"

søndag kl.10.30-13.30 ÅSHILD - ”Leken Art Journal”
søndag kl.11.00-13.30 TORILL - ekstrakurs "Den ultimate mannekortstilen - Steampunk"

Kursene koster 350,- og da er alt materiell inkludert (men noe utstyr må dere ha med selv. Dette presiseres for hvert enkelt kurs.)
Nå kan dere tenke litt på om dere har lyst til å være med på noen av disse kursene. Det er plass til 10-15 stk. på hvert kurs.
Velkommen alle sammen!
Vi gleder oss KNALLmye! Hærlighet så gøy det skal bli!!!
IKKE LENGE IGJEN NÅ!
Mandag 7.februar, er det bare å kjøre på med påmelding. (kl.00:01 er også greit, men dere får ikke svar før Torill har startet dagen:0) )

8 kommentarer:

 1. Høres knall ut dette=) jeg håper å få meldt meg på to kurs i tillegg=) Men det kommer jeg tilbake til når kl er slått 00.01 natt til 07 feb *lol*

  SvarSlett
 2. Spørs om du må ha våkenatt natt til 7.februar, Torill. Det kommer nok mange påmeldinger i løpet av natta, vet du ;)

  SvarSlett
 3. DEAL. sitter opp natt til 7.feb jeg også ;)

  SvarSlett
 4. Da blir pml sendt klokken 01:00. Hehe! :D
  Kan ikke risikere å ikke få plass på di kursene jeg vil vettu!

  SvarSlett
 5. Når stenger dørene? Altså på kvelden/natten! ;)

  SvarSlett
 6. Da er påmld sendt :D
  Gleder meg masse! Skal bli så godt å få scrappet og kost seg med så mange koselig scrappebærter rundt seg! :D *inspirasjons påfyll*

  SvarSlett

Er det noe dere lurer på? Ikke vær redde for å spørre! Jeg skal svare så godt jeg kan!!
vennlig og kreativ hilsen Screppa
(Torill Fossum Stamnes)